Online indkøb vokser kraftigt

Temmelig mange e-forhandlere yder heldigvis diverse forskellige fragtmetoder. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså særligt praktisk, og tit tilmed den prisbilligste leveringsmetode.

Leveringshastigheden er meget udslagsgivende forudsat man står og skal bruge din ordre lige om lidt, og af den grund er det relativt afgørende at du studerer det estimerede leveringstidspunkt på det vedkommende produkt.

Flere e-handler garanterer levering efter en enkelt hverdag på mange varer, som trods alt antager at bestillingen indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen klar før de pakkeansatte har fyraften.

En række online shops frembyder levering uden betaling, men for det meste kræver det at man køber for en fastsat pris. Ellers skulle du gribe den mest prisbevidste leveringsmetode, som mange gange – uafhængig om du bor nær Taastrup, Svendborg eller Nivå – vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

En masse online butikker stiller udsigt til dag-til-dag levering

Det er jo efterhånden ret så ligetil for forbrugerne at sammenligne priser hos flere outlets på nettet på www.jordbruget.dk og altså har langt de fleste e-shops set sig nødsaget til at nedskære salgsværdien på mange af deres produkter – til babyer og børn, og ligeledes til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange frembyde levering uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid være udbytterigt at studere flere internet selskaber efter tilbud forud for at du shopper, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris.

Man bør bare være årvågen med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet sælger et produkt til en salgspris der virker ufattelig tiltalende, så er det for det meste være en indikation på en bedragerisk e-butik. Kortbetalinger er imidlertid en del af en lov, der redder dig overfor bedrageriske internet handler.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil dække omkostningerne ude i fremtiden.

Før folk køber hos en e-butik bør man for at være på den sikre side tyde shoppens regler, men det er gerne ikke videre spændende.

En anden løsning kunne være at efterse hvorvidt internet forretningen er e-mærket, hvilket længe har været et sympol på at e-shoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, samt at den rutinemæssigt gennemses af jurister som er meget bekendte med vilkårene på området. Det er en rigtig god anledning til opbakning, når du udsættes for dilemmaer med din bestilling.

Handel via nettet sker på telefonen

Trustpilot fører til tilpas nyttige genveje til at beskue en række eksisterende konsumenters synspunkter og af den grund kan det anbefales, at du læser e-forhandlerens bedømmelser inden du handler.

Facebook fører til lige så vel adskillige fine metoder til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt er der en række internet foretagender hvor man kan sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes må anvendes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Viden vedrørende tilbud og e-handler opdateres hele tiden, men vi kan ikke garantere imod korrektioner der er realiseret siden sidste opdatering af de anvendte oplysninger.