Hjul 10"

Str 300×4. Bruges sammen med tilbehør._x000D__x000D_Anbefalet lufttryk: 1,5 bar/22 PSI_x000D__x000D_Passer på følgende modeller:_x000D_Hobby 300-380-400-480_x000D_Lilli 340-345-360-365_x000D__x000D_Bemærk at forlængerrør kan med fordel tilkøbes så man opnår en større hjulbredde. Se varenr 91095000100. (Læs mere)

499 kr. (Vis fragtpris)

Læs mere »Køb nu »

Webshop Produkter Anmeldelser Bedømmelse Link
Blomsterverden.dk Blomster 2413 4,85 Besøg
MoreLand.dk Have 5148 4,65 Besøg
Texas.dk Have 7169 4,65 Besøg
Haveglad.dk Have 120 4,6 Besøg
Plantetorvet.dk Planter og blomster 6440 4,45 Besøg
HaveHandel.dk Have 20 4,1 Besøg
Luxury-outdoor.dk Have 21 3,8 Besøg
Navn: Hjul 10"
Kategori: Tilbehør
Producent:
Varenummer: 5708906245086
EAN: 5708906245086

Vurderet til 3.8 ud af 5 stjerner baseret på 47 anmeldelser

Tilbehør

En lang række outlets på nettet tildeler i vore dage et bredt udvalg af leveringsmuligheder. En yndling er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter når du har tid. Metoden er jo rigtig uproblematisk, og endda ligeledes den prisbilligste fragttype ved køb af Hjul 10".

Du kan på samme måde planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Den er som oftest lidt mere pebret, men lige så vel yderst let. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du lever nær internet firmaets tilholdssted.

Fragtperioden på Tilbehør kan være meget væsentlig ifald man står og skal bruge din pakke lige om lidt, og herved er det jo afgørende at man dobbelttjekker den forventede leveringstid ved den pågældende vare.

Størstedelen af webbutikker lover levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, eksempelvis Hjul 10", som imidlertid er afhængig af at bestillingen laves forinden et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer betjent inden de logistikansatte har fyraften.

Enkelte netshops sikrer fragt uden gebyr, men i reglen er det påkrævet at man indkøber for en præcis sum. Alternativt kan du gribe den billigste leveringsmulighed, som typisk – uanset om man befinder sig ved Køge, Varde eller Bjerringbro – vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Det er ultra enkelt for enhver at lave prissammenligning på diverse internet varehuse, og på grund af dette har flere firmaer på nettet set sig tvunget til at sænke prisniveauet på produkterne – til piger og drenge, lige så vel som til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange yde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønnende at eftergå flere internet varehuse i Danmark efter rabat på Hjul 10" forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris.

Man skal dog være klar over, at hvis en internet shop reklamerer deres produkter til salg for en udsalgspris som virker ufattelig god, så kan det ofte være et faresignal om en uærlig online webshop. Køb med betalingskort er på den anden side dækket ind under et regelsæt, hvilket begunstiger dig som køber overfor svindlende netbutikker.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at klare prisen ude i fremtiden.

Inden nogen bestiller i en butik behøver de utvivlsomt få overblik over dens handelsvilkår, men det er bare ikke videre interessant.

Et alternativt forslag kan være at se hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en forsikring om at online webshoppen forsvarer de officielle regler, samt at hjemmesiden løbende føres tilsyn med af jurister der har indsigt i de gældende bestemmelser. Det er en rigtig god mulighed for opbakning, såfremt du skulle få besvær ved din ordre.

Derudover foreslåes det at køber er klar over de grundlæggende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med ordren, for eksempel den bytteret internet virksomheden bruger. I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man permanent beholder ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bekræfte sin shopping af Hjul 10", ligegyldigt om man er herre eller dame.

Trustpilot giver dig forholdsvis fordelagtige løsninger til at se nærmere på diverse forhenværende køberes evalueringer og derfor er det godt, at du tjekker netbutikkens anmeldelser af Hjul 10" forud for at du køber.

Facebook bringer dig tillige nogle habile genveje til at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed. Herinde er der mange internet shops hvor folk kan publicere en bedømmelse af virksomhedens service, som lige så vel må tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Dette website er finansieret af reklameindtægter. Vi har et fast samarbejde med masser af online shops i Danmark og formidler firmaernes produkter, og får honorar forudsat den besøgende vi sender videre udfører en bestilling.

Anvisninger omkring tilbud og online outlets vedligeholdes fra tid til anden, men vi kan ikke stilles ansvarlig for forandringer der muligvis er implementeret siden vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.